Megható anyák napi műsorral készültek a reményikes diákok

Versekkel, zenével, kis színdarabbal készültek a Reményik Sándor Evangélikus Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 2/a. és 2/b. osztályos tanulói a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ idősei számára anyák napja alkalmából. A Johanneum és a Túróczy Zoltán Szeretetotthon szépkorú lakóit is meglepték.

Időseink minden vendégnek örülnek, de különösen a gyerekeknek. Az édesanyák gondoskodásáról, szeretetéről szóló gondolatok mélyen megérintették lakóinkat. Bár ők már nem tudják személyesen felköszönteni édesanyjukat, szeretettel emlékeznek rájuk. Előtörnek az érzések, és gyermekeikre is gondolnak ilyenkor, akik közül sokan köszöntötték fel édesanyjukat személyesen is az elmúlt napokban.

A diákok nemcsak az ünnepi műsort adták ajándékba, hanem bibliai idézetes könyvjelzőket, szívecskés képeslapokat is készítettek, amelyeket lakóink egészen biztosan nagy becsben tartanak majd, az ünnepség élményét pedig szívükben őrzik.

A gyerekek felkészítői Gálosné Kemény Ivette, Füzesi Zsuzsanna, Pintér Julianna, Tinicsné Berta Brigitta tanítók voltak. Gitáron közreműködött Harangozó Marcell.

 

 

e-KURATÓRIUM