Idősek a koraszülöttekért

Immár második alkalommal szervezett adománygyűjtést a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Szeretetszolgálatáért Alapítványa a Koraszülöttek Világnapjához kapcsolódóan.

Az adománygyűjtésben részt vett a Szombathely Evangélikus Egyházközség gyülekezete, a Reményik Sándor Evangélikus Óvoda és Általános Iskola diákjai és szüleik, valamint a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ Családi Bölcsödei csoportjaiba járó gyerekek szülei. Segítségüknek hála idén több mint 100 textilpelenkát és 2 speciális cumisüveget tudott Alapítványunk a befolyt összegből vásárolni. 


Az akcióhoz idén is csatlakoztak a Túróczy ház lakói. A támogatók a tavalyi évhez hasonlóan idén is egy lila emléktárgyat kaptak, mely a koraszülöttek napjának világszerte ismert színe. Ezt az idős otthon lakói készítették nagy szeretettel és gonddal, ezzel mögé állva és támogatva e célt a saját lehetőségeiket kihasználva. Az idén közel 400 db lila könyvjelzőt készítettek. Ezen tárgy használat közben felhívja a figyelmet a koraszülöttekre, és elesettségükre, valamint jó érzéssel töltheti el azokat, akik készek voltak áldozatokat hozni e legkisebbek érdekében.

Köszönjük minden támogatónak a halló szívet!

Kapcsolódó galéria

e-KURATÓRIUM